Undervandsjagt – skyd din aftensmad under vand

uvjagt  En urgammel jagtform som har sit helt eget “flow”. Undervandsjagt er kunsten at jage fisk med harpun, eller håndspyd på fiskens præmisser. Under vandet og uden iltflasker. Bare en vejrtrækning og en flowoplevelse. Hør Morten Morten Rosenvold Willadsen fortælle om den helt særlige jagt under vand, på Fjord&Bælt i Kerteminde, onsdag d. 16. november kl. 19-21.

Her vil Morten berette om det fantastiske ved den ældgamle jagtform, og måske inspirere DIG til en helt særlig undervandsoplevelse.

Morten Rosenvold Villadsen har rejst verden over for at undervandsjage, og vil også fortælle om mere eksotiske former for undervandsjagt, men trods de mange rejser har Morten en særlig kærlighed til de nordiske vande og særligt til de danske farvande.

Denne video er udklip fra optagelser af undervandsjagt i Danmark (youtube-video)

 

I Danmark er der generelt den opfattelse at der ikke er noget at se, men det danske hav vrimler med liv og faktisk er undervandsjagt i Danmark ofte langt mere udbytterigt end i eksempelvis Middelhavet og Caribien. Danmark er uden tvivl en overset uvjagt destination, hvor selv begyndere kan få fisk med hjem.

Undervandsjagt også god motion, store naturoplevelser og så er det en fantastisk oplevelse selve det at være på jagt, snige sig ind på et bytte, affyre sit våben, aflive og tage byttet med hjem og i køkkenet og servere det for venner og familie.

(Billede og stor del af tekst og er fra Fjord&Bælts hjemmeside: www.fjordbaelt.dk)

Vil man vide mere om undervandsjagt kan man evt. læse mere på: Undervandsitetet.dk