Art Week Kerteminde viser kunst og kunstnere med kant

Art Week i Kerteminde viser dig kunst der skal opleves, og de mange kunstnere med kant som udstiller på kunstugen Art Week i Kerteminde. Hvert eneste år mødes man i Kerteminde på den smukke Lundsgård for at leve sammen i en hel uge hvor man fremviser sin kunst og taler med ligesindede.
 

Kunstnerne arbejder også med deres kunst, så besøgende kan opleve hvordan en virkelig kunstner arbejder.

Art Week Kerteminde er simpelthen bare stedet hvor kendte kunstnere mødes og fremviser deres kunst, og taler med publikum om deres kunstværker.
 

Alt dette foregår på Anexet på Lundsgård ved Kerteminde.

ArtWeek Kerteminde har cementeret sin position som et af de førende danske kunstevents, som snart alle kunstnere og kunstkendere hvert år elsker at besøge sidste uge i juni.

På Kertemindes Art Week kan man også være heldig at få en hyggelig kunst-snak med kunstnerparret Bente og Michael Grønlund som nu gennem 11 år har afholdt deres Art Week i Kerteminde.

Art Week skal opleves med al de personlige samtaler man kan få med kunstnerne på dette kunst event der tiltrækker så mange kendte kunstnere fra hele Danmark, og undervejs kan man også finde nogle kendte navne fra udlandet.
Art Week er helt sikkert nu blevet til den succes blandt kunstnere og besøgende, som Bente og Michael Grønlund håbede det ville være, da de startede Art Week for mange år siden.

Oplev selv den fantastiske stemning der altid giver en god oplevelse i de smukke gamle bygninger Anexet på Lundsgård der har sin helt egen sjæl.

Se her videoer fra ArtWeek Kerteminde, hvor man også kan opleve interviews med de mange kunstnere.

 

Her kan du snart se videoer der gengiver den gode stemning på Art Week Kerteminde.

 

 

 

 

Se også Art Week fra 2023 hvor du kan opleve de kunstnere der deltog i kunstugen.

Art Week Kerteminde er en hel uge i kunstens tegn

 

Se også Art Week fra 2022 hvor du kan opleve kunstnerne

Art Week Kerteminde viser kunst med kendte kunstnere

 

 

 

 

 

 

 

 

.