Awardvindende Broadwaymusical på Magasinet

catchme_eliteteater
Fra d. 26. oktober til 5. november er der på Magasinet i Odense budt op til swing, crooner ballader og 60’er rock, når Elite Teater opfører den hæsblæsende musical ”Catch Me if You Can”.

Scenen er USA i 1960’erne. Der er lagt op til en fabelagtig aften med swing, crooner ballader, dramatik og ikke mindst 60’er rock, når Elite Teater åbner dørene til musicalen Catch Me if You Can på Magasinet i perioden 26. oktober – 5. november.

Frank W. Abagnale jr. er en begavet svindler, der før sin 21-års fødselsdag formår at arbejde både som læge, advokat, co-pilot og professor. Han anskaffer sig til over 2,5 mio. USD med falske checks, mens han stadig går på high school. FBI-agenten Carl Hanratty tager jagten op for at stille svindleren for retten, men det er ikke en opgave, der altid går efter planen.
”Catch Me If You Can” er bygget op omkring den populære film fra 2002, der er instrueret af Steven Spielberg og bl.a. har Leonardo DiCaprio og Tom Hanks i hovedrollerne. Handlingen bygger på en autentisk historie fra 1960’ernes USA.

”Catch Me if You Can” er skrevet af Terrence McNally med tekst og musik af Marc Shaiman og Scott Wittman.

Elite Teater hæver igen i år overlæggeren for, hvad dansk amatørteater kan præstere. Med opsætningen af den awardvindende Broadwaymusical ”Catch Me if You Can” har teatret vundet musicalrettigheder, der aldrig tidligere er tildelt et dansk amatørteater.

Se evt. deres video-teaser her der viser prøver o.a. fra forestillingen.