Tinderbox Festival

Tinderbox Festival blev første gang holdt i sommeren 2015. Næste festival er fra torsdag den 23. juni til lørdag den 25. juni.
Man regner med, at cirka 40.000 mennesker vil være til stede hver dag på pladsen i Tusindårsskoven inklusive billetkøbere, gæster og frivillige.
En rundspørge blandt 13 af byens hoteller og en campingplads viser, at alt mere eller mindre er booket fra den 23. til og med 25. juni.
Man regner med  at 90 procent af bookingerne i de dage skyldes Tinderbox.
Der er stadig værelser at få fat i gennem den private udlejningsportal Airbnb , men dette skyldes at udbuddet er vokset markant , i Odense er det steget med 119 procent i forhold maj sidste år.
Men det er ikke kun hotellerne, der nyder godt af festivalen.
Selvom der er godt fem kilometer fra campingpladsen Odense City Camp til Tusindårsskoven, er der fuldt booket i Tinderbox-weekenden.
Der var en del kritik forud for den første udgave af Tinderbox at  man ikke ville tillade overnatninger påfestivalpladsen som på andre festivaler?
Af principielle årsager ville Tinderbox ikke lave om på beslutningen, men har forud for 2016-festivalen fundet en løsning ved at tilbyde teltovernatningsmuligheder i nærheden af pladsen.
Der er indgået aftale med Fyns Væddeløbsbane, hvor der kan overnatte op mod 2000.