250.000 kr. for oplysninger i betonklods-drabet

betonklods2

Den røde plet angiver gerningstedet, motorvejsbroen, hvor Langesøvej krydser motorvejen (nær tankstationerne ved Kildebjerg) Billedet er et udsnit fra Google maps.

Politiet udlover nu en dusør på ikke mindre end 250.000 kr. for oplysninger, der kan føre til opklaring af drabet på en tysk kvinde.

Der er fundet afgørende dna-spor på beton-klodsen. Dna som har stor sandsynlighed for at stamme fra en af gerningsmændene, udtaler politikommissær Michael Lichtenstein. Politiet kan nu koble en person på drabet, men hvem det er, ved man endnu ikke.

Et vidne har set to personer på broen, der knælede ned kort før stenkastet. Betonklodsen viser sig at stamme fra en byggeplads inde i Odense, ca. 10 kilometer fra gerningsstedet.

Den 21. august blev en tysk familie ramt af en 30 kg. tung betonklods, som blev kastet ud fra en motorvejsbro på den fynske motorvej. Moderen døde af sine kvæstelser og faren befinder sig stadig i kritisk tilstand.

Ligger du inde med oplysninger om drabet den 21. august på den fynske motorvej, vil politiet Meget gerne høre fra dig. Det er håbet, at den store dusør vil få eventuelle vidner til at træde frem, som endnu ikke har henvendt sig.

Drabet skete søndag den 21. august tidligt om morgenen. Betonklodsen blev kasten fra broen, hvor Langesøvej krydser motovejen (se billedet).