Zliv. Ny programserie på FynboMagasinet

Zliv-logo beskrivelseIfølge Danmarks Statistik bliver flere ægtepar skilt efter mindre end et års ægteskab.

I 2013 var det 46,5 pct. af alle ægteskaber endte i skilsmisse og lige nu er det halvdelen af alle ægteskaber der opløses.

Danmarks statistisk udregninger viser også at den højeste forekomst af skilsmisser finder sted i ægteskabets sjette år.

Selvudvikling vinder mere og mere ind i Danmark og programværten Intuitiv Mentor Zanne Piilipson forudser, at skal vi i Danmark undgå at skilsmisseraten stiger støt for hvert år, skal parforhold løftes til en ny bevidsthed. Hvilket starter hos den enkelte.

ZannePiilipson

Derfor er nogen af Danmarks førende eksperter omkring parforhold, selvudvikling, maskulinitet og femininitet, numerologi og sexologi inviteret i studiet for at komme deres syn på hvorfor at statistikkerne er så høje, hvad selvudvikling kan gøre for den enkelte og hvad opskriften på gode sunde forhold er.

Emner der vil blive berørt via programmerne er ”selvudvikling til mænd er det for fesent og hvad er bevidsthed”.  ”Numerologi  – Maskuline og feminine energier, gode datoer til at gå på date på samt blive gift. ”Jalousi, kommunikation og håndtering af følelser i parforhold” ”hvad er maskulinitet i den Ny Tid” ”den konstante søgen efter mere og utilfredshed”. ”Singlelivet og dets udfordringer”.