Revy I Teltet 2015

RevyITeltetDer øves i øjeblikket på højtryk hos Revy I Teltet. Titlen på året revy er “En Kongelig Affære”. Fynbo TV har haft en mand ude og besøge Revy I Teltet på en øve aften. Vurderingen er klar. Det bliver sjovt.

I år er der kommet nye kræfter på instruktørfeltet, hvor den erfarne instruktør Liselotte Krogager har taget Revy I Teltet under kyndig ledelse. Liselotte Krogager bliver på revyens hjemmeside omtalt som revyens “Grand old Lady”. Med sig i bagagen har hun erfaring fra et utal af revyer som både instruktør og skuespiller.

Kim Hammelsvang er årets kendte navn i Revy I Teltet 2015. En del på Fyn kender sikkert navnet. Det kan skyldes at Kim i et par år har spillet med i Kerteminderevyen, og er uddannet på Odense Teater i 2006. I 2013 blev Kim Hammelsvang nomineret til Året Talent i TV2 Charlies Revy Galla. I 2014 blev han nomineret til årets Dirch – Årets revyskuespiller.

På kvindesiden af skuespiller kan vi præsenterer den første, som er Anja Torp Due Krintel. Der har vel ikke været en rigtig Revy I Teltet uden Anja har været på scenen. Nååe jo, der var da et år hvor hun holdt pause. Men ellers kan man står set være sikke på at finde hende på scenen når  der er Revy I Teltet. Anja Torp Due Krintel kan slet ikke lade være.

Så er Henrik Knudsen at finde på scenen i Revy I Teltet for 3. gang i træk.  elsker at give sig i kast med det komiske udtryk, og han hælder lidt til den sorte humor. I april 2014 kunne man opleve Henrik Knudsen i forestillingen Footloose på Fjordagerscenen.

Sidste års debutant Katrine-Sofie Groth Pedersen er også med i 2015 udgaven af Revy I Teltet. Sidst hun var med gav hun et frisk pust til revyen. Katrine-Sofie Groth Pedersen er meget musikalsk anlagt og deltog sidste år med både harmonika og keytar på scenen.

En ny debutant på revyscenen er Danny Bærtelsen som har lavet musicals, film, tv, musikvideoer, teater og meget mere. Danny Bærtelsen elsker et godt grin og er  ikke bange for kontroversielle emner

Så byder Revy I Teltet velkommen tilbage til Heidi Kristensen. Efter et par års pause er hun igen at finde på scenen. Heidi Kristensen har mange års skuespillererfaring og spænder bredt.