PÚLK i KultuFyn

Púlk er folkemusikkens urolige dreng i klassen, som nu er blevet voksen og vil fremad for at berige både ind- og udland med deres Bastard-Folk. Med skrigende klarinet, båthorn og overdrive-harmonika river Pùlk ved ens forståelse for den folkelige musik, som skaber den fuldendte forvirring søndag morgen, hvor du spørger dig selv om du var til folkefest eller en rockkoncert.

PÚLK er et alternativt folk-rock band med base på Fyn. De har eksisteret i forskellige konstallationer siden 2004 og i sin nuværende form siden 2016.

Bandets fire medlemmer kommer fra forskellige musikalske baggrunde og med en nysgerrighed for det sære er deres mål at skabe en hybrid mellem rockmusikken, det eksperimentelle og den nordiske folkemusik. Klangbilledet er blandet af instrumentale anekdoter, som tager melodiske afstikkere og beretninger fra hverdagslivet med de skævheder som former det.

I 2016 indspillede de ny EP og spillede på blandt andet Distortion, Nakkefestival, Klub Deroute og Spirefestival. Med støtte fra KODA vil PÚLK i 2018 udgive deres første fuldlængdes album og ønsker at komme ud til at et bredere publikum. Både i Danmark og resten af Norden.