Pop og Rock-ikoner i Middelfart

Tre af Danmarks mest erfarne pop og rock-ikoner Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen har siden starten af 80’erne underholdt generationer af unge og gamle i Danmark.

De optråde sammen i Anne Linnet Band som var et dansk popband, op i 80’erne, med de tre sangerinder. Anne Linnet Bands første koncert var den 27. marts 1980 på Skråen i Aalborg. Bandets største hit var nummeret “Det er ikke det du siger”.

Foto: Henrik Bendixen

De har sat deres tydelige præg på den danske musikscene med en stribe af hits og legendariske koncerter.

De spillede Anne Linnet Band-numre såvel som hits fra Anne, Sanne og Lis´ egne perlerække af storhittende numre.

Anne Linnet

Anne Linnet kan man kalde er en af dansk rockmusiks mest betydningsfulde og initiativrige musikere.

Hun er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium og har stået bag bands som Shit og Chanel, Anne Linnet Band og Marquis De Sade.

Foto: Henrik Bendixen

 

Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen betragtes af mange som en institution i dansk rockmusik. Det er nok også på den baggrund har fået tilnavnet “Rock Mama”.

Sanne fik sin debut, som sangerinde i et lokalt band i 1967,  i en alder af 13 år. I 1973, som 17-årige, blev hendes debutalbum Sanne Salomonsen.

Foto: Henrik Bendixen

Lis Sørensen

Lis Sørensens lyse, rene, og usentimentale stemme har gjort hende til en fin fortolker af rockballader og lyriske melodier.

Vi kan nærmest sige at hendes karriere begyndte, da hun gik femte klasse. Hendes musiklærer inspirerede hende til at gå med i pigegruppen, der udgav to singler med børnesange.

Foto: Henrik Bendixen