Mød Lifecoach Nathalie Dahl og Jacob Haugaard byder velkommen til Nordic Outsider Craft.

I denne uge giver vi dig et interview med Lifecoach Nathalie Dahl og derefter besøger vi Nordic Outsider Craft på Filosoffen i Odense. Udstillingen åbnes af Jacob Haugaard.

Lifecoach Nathalie Dahl interviewes i studiet af Sine Rishede.
Denne uges indslag handler om: Er du blevet fyret – Tillykke!

Nathalie Dahl er lykkeekspert og indehaver af Anturi Compassion Center.

Jacob Haugaard åbner udstillingen Nordic Outsider Craft. Udstilling kan ses frem til den 31. marts 2019 på Filosoffen i Odense. Lisbeth Thingholm er repræsentant fra Kunstskolen Bifrost i Randers. Hun præsenterer rammerne for udstillingen og et værk af Kenneth Rasmussen. Værket som er uden titel er stikket i farverige udklippede plastikposer. Kenneth Rasmussen blev kåret som årets Outsider kunstner i Finland 2018.

God fornøjelse.

Outsider art er en kunstform, der gennem de sendere år har fået større og større opmærksomhed. Begræbet har sin start i psykiske patienters trang til at udtrykke sig. Sendere er begræbet blevet udvidet til at også at omfatte udviklingshæmmedes kunst, samt kunst skabt af folk med særlige behov. Fælles for denne gruppe er, at kunstnerne ofte er selvlærte og har en radikal anderledes måde at udtrykke sig og forholde sig til verden på.

Samarbejdspartnere: Finlands Håndværker museum, K.H. Renlunds Museum (Finland), INUTI (Sverige), Safnasafnid Outsider Museum(Iceland), Sør Troms Museum (Norge), Kunstskolen Bifrost (Danmark).