Mads Frank cykler ekstremløb

Mads Frank ses her i denne udsendelse præsentere sit Team og cykler som han anvender til at cykle ekstremløb på lange distancer.

se video her

FynboTV følger Mads Frank hen over sommeren hvor vi sender flere indslag med Mads Frank og hans Team.

Project Ultra Cycling er Skandinaviens nye ultrasportsprojekt, hvor Mads Frank & crew konkurrerer i ultracykelløb over hele verden.

Det hele startede i 2016 med Mads’ deltagelse i et 24-timers Race Across America-kvalifikationsløb. Unden nogen specifik træning, bortset fra den igangværende landevejssæson, stillede Mads sig på startstregen.

Med hjælp fra projektets partnere og Mads’ crew lykkedes det at holde Mads kørende i næsten 24 timer i streg med en tilbagelagt distance på 734,9 km/456,6 miles. Mere end nok til RAAM-kvalifikation og nok til et podieplads samt den længst opnåede distance for en førstegangsdeltager i historien!

Over de næste år vil Mads deltage i ultracykelløb overalt i verden inklusiv Race across Italy, Race around Denmark, Race around Austria som forberedelse til det altoverskyggende mål – At vinde Race Across America som førstegangsdeltager i sommeren 2018.