ULYS kunstnergruppe og OURE danselinie på Odense Rådhus

Oplev her ULYS og Lars Mikkes kunst og dans med OURE danselinie der optræder på Odense Rådhus.

Udstillingen Unknown Unknowns

Vi er på besøg på Odense Rådhus hvor det er lykkedes Lars Mikkes at sætte et program sammen med ULYS kunstnergruppe Ulys.dk og den kendte OURE Danselinie der optræder med dans og musik som er komponeret og tilpasset Lars Mikkes storværk MARIUPOL der dækker gulvet i den store rådhushal på Odense Rådhus.

ULYS kunstnergruppe udstiller værker der omkranser Lars Mikkes storværk MARIUPOL og musikgruppen Circuit Odyssey har lavet musíkken tilpasset denne udstilling.

Dette har resulteret i udstillingen Unknown Unknowns.

Se video med oplevelserne fra – Unknown Unknowns:

 

Se video med oplevelserne fra – OURE Danselinie på udstillingen Unknown Unknowns:

 

Udstilling og værkerne beskrives således af ULYS selv på Ulys.dk
“Der er så meget som vi ikke ved og der er de ting som vi ikke engang ved at vi ikke ved. Universet har så mange hemmeligheder for os. Denne Udstilling tager skulpturelt livtag med uvidenheden, modsætningerne, polariseringerne og håbet i vores tid.
Du vil blive taget ind i bugen af vores lokaldemokrati og møde monumentale værker som Lars Mikkes gigantiske “Mariupol” og møde de mange andre værker, der er meditationer over de kontraster og konflikter vi gennemlever lige nu. Så kom og vær tænksom.”

De Deltagende kunstnere:
Lars Mikkes
Karsten Nymand
Holger Klintholm
Christian Nielsen
Henrik Noer
Gæst: Jeff Deleuran Hansen
Gæst: OURE Danselinie

 

Udstillingen Unknown Unknowns er en historisk begivenhed som er sjældent set. Udstillingen relaterer sig til krigen i Ukraine med storværket MARIUPOL der omkranses af kunstværker fra ULYS kunstnergruppe.

Alt dette opleves med musik af musikgruppen Circuit Odyssey som leverer et flot musíkværk tilpasset udstillingen.

OURE Danselinie lægger dernæst deres smukke danseværk ovenpå til en yderligere beskrivelse af følelserne i MARIUPOL.

Odense Rådhus har med Lars Mikkes med ULYS og OURE danselinie og musik fra Circuit Odyssey været vidne til en historisk oplevelse som man husker.

 

 

 

 
.