Alt i en App til Odense

odenserundtappNy “Odense Rundt” App samler fire af Odense Kommunes apps i én:
Ruteplanlæggeren, OdenseParkering, By for Alle og OdenseGuide – er nu tilgængelig i en samlet mobilitets app, ODENSE RUNDT, som kan hentes i Google Play og App Store gratis.
Hermed kan du med en app let komme gennem byen og eksempelvis finde en ledig parkeringsplads til bilen, eller en pumpestation, hvis cyklen har tabt luft.
Med den nye Odense Rundt App opdateres ruter og baggrundskort fra dag til dag.
Den informerer om aktuelle vejarbejder i Odense og brugerne kan se, hvorfor der graves, hvad tidsplanen for vejarbejdet er og finde links til yderligere information.
Den viser vej til ledige parkeringspladser og giver oversigt over priser, tidsbegrænsninger med mere.
App´en giver også en oversigt faciliteter i Odense, for eksempel toiletter, handicapparkering, legepladser, idrætsfaciliteter, luftpumper med mere.
Den giver forslag til gå- og cykelture i det grønne Odense.
og oplyser om tilgængelighed for ældre og handicappede.
Den viser forskellige typer cykelruter, for eksempel grønne cykelruter og natteruter.
Den har flere stier med, og kortene over de grønne områder er mere detaljerede end i Google Maps.
Odense er en by i konstant forandring og den nye mobilitetsapp er et værktøj, der tager hensyn til forandringerne, der opstår fra den ene dag til den anden.
Appen vil hele tiden blive opdateret og udviklet i takt med, at borgere henvender sig med erfaringer eller gode idéer.
Odense Rundt appens hovedformål er at være et værktøj til at hjælpe borgernes fremkommelighed i Odense, men den er også meget mere ; i A-Å funktionen finder man et væld af henvisninger til, hvordan man kan bruge og finde oplevelser i Odense.
Her kan man eksempelvis blive guidet til attraktioner, se hvor der kan spilles basketball i byrummet, finde cykelruter til Stige Ø, og desuden se hvor der er gratis wi-fi, eller se en oversigt over skulpturene i centrum.