4 narkohandlere anholdt

politiFyns Politi har siden sommeren 2016 efterforsket mod en personkreds, som har drevet en narkoforretning, hvor de har solgt hash og skunk til en stor skare på flere hundrede personer, bosiddende forskellige steder på Fyn. Det skriver Fyns Politi en en pressemeddelese.

Salget er, ifølge Fyns Politi, foregået ved formidling via telefonbestilling, hvor bagmændene har rundsendt en SMS med tilbud på køb af hash og skunk til kunder. Køberne har herefter fået leveret hashen ud til et forudbestemt mødested, hvor de har betalt og herefter fået udleveret hashen.

Politiet i dag foretaget en koordineret anholdelsesaktion og anholdt 4 personer. Der er tale om en iransk kvinde, en dansk kvinde, en tyrkisk mand og en dansk mand. De anholdte er i aldersgruppen 19 – 43 år. De 4 anholdte har alle en tilknytning til bandegrupperingen Black Army, hvoraf én af de anholdte er fuldgyldigt medlem. 3 af de anholdte vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør i retten i Odense med krav om varetægtsfængsling.

De vil alle blive sigtet for overtrædelse af straffelovens § 191 ved at have forestået en organiseret og omfattende handel med narkotika. Den danske kvinde er løsladt efter afhøring med sigtelse for handel med hash.