Anturi Compassion Center tilbyder Mental Sundhed

Anturi Compassion Center tilbyder forløb med fokus på mental sundhed. Vi arbejder med passion, inspiration og motivation.

Compassion for Mental Sundhed bliver udført med personale fra Anturi Compassion Center og handler meget om mod og forøget styrke i dit liv. Anturi Compassion Center kan hjælpe dig til at skabe de livsnødvendige relationer og fællesskaber. Alt det der giver en øget Mental Sundhed

Mental Sundhed handler meget om, at man vil vise dig empati og omsorg, ansvar og samarbejde med andre, og på denne måde transformere dit liv, til at du kan opleve mere indhold i livet. Du får også skabt dig selv mere klarhed og lykke i livet.


Det er alt dette og meget mere til, der ligger i hjertet af compassion. Indenfor psykologien er compassion et af de områder, der er forsket meget i de seneste år – og resultaterne taler sit eget positive sprog.

Øget compassion er direkte relateret til øget ønske om at lære og udvikle sig; højere personlige standarder og øget tendens til at tage ansvar for egne fejltagelser.

Øget compassion er forbundet med højere grad af fleksibilitet og nysgerrighed, mere selvrefleksion, optimisme og gå-på-mod (også i modvind) – og så medvirker compassion til at begrænse selvkritik og bekymring.

Det behøver vel næsten ikke at skrives, at det alt sammen skaber øget trivsel og sundere relationer – både privat og professionelt.

Find Anturi Compassion Center

Tibetanske Dr. Passang gæster Danmark i oktober. Oplev selv hvad Dr. Passang kan gøre for dig med sine fantastiske evner indenfor tibetansk livskunst.
Se mere på  Anturi.dk