Fynbo TV | Lokal TV Fyn

Fynbo TV er det lokale TV du ønsker, når du vil se Lokal TV Fyn.
Fynbo TV giver dig det mest vedkommende TV udsendelser du kan se både på dit TV og på din computer, tablet og mobil blot ved at klikke ind på din Fynbo TV station der sender lokal TV Fyn overalt på hele Fyn. Fynbo TV er lokal TV der består af en TV station med entusiastiske medarbejdere, der alle ønsker at fremstille TV af høj kvalitet til dig, der elsker at se lokal TV Fyn. Vi brænder for det lokale TV medie, og Fynbo TV dermed mange års erfaring indenfor TV.

Derfor er vi på forkant med den digitale verden indenfor TV medierne. Vi er blandt de førende indenfor håndtering af alle de komplicerede digitale kamera og avancerede redigeringsudstyr der er en realitet i moderne TV produktion.

Fynbo TV viser dig ægte fynsk lokal TV når du vil vide mere om lokale begivenheder og temaer der ikke kan fås på de traditionelle TV kanaler, der ofte blot løber efter alle de andre, med nyheder du har set og hørt flere andre steder mange gange før. Måske hører du til alle dem der er træt af trivielle og intetsigende sitcoms og andre udsendelser, der alle kun går efter den laveste fællesnævner med fordummende TV, uden at ville dig noget godt, og som ikke gør dig klogere. Man ser typisk at meget TV fra flere store stationer er så populistisk, at man ofte blot ser det køre over skærmen, men man husker det ofte slet ikke bagefter, simpelthen fordi det ikke har sagt en noget. Mange andre danske TV stationer har simpelthen ikke noget budskab.

Vi vil gerne kendes for vort vedkommende Lokal TV til dig i dit lokale område.

Fynbo TV – Lokal TV Fyn med TV til alle fynboer