Sydfyn TV ses på nettet

Sydfyn TV kan nu ses online på nettet.
Sydfyn TV viser dig lokale TV udsendelser fra Sydfyn og du kan følge med i de oplevelser der nu kommer fra dit eget lokale område på Sydfyn.

Sydfyn med TV stationen Sydfyn TV vil i fremtiden komme til at danne en solid ramme om dit lokale liv på Sydfyn og din tilværelse på Sydfyn. På Sydfyn oplever man at der sker lige netop det, som du gerne vil kunne følge med i når du skal se dit lokale område hvor Sydfyn TV viser dig udsendelser fra Sydfyn.

Kan man se Sydfyn TV på nettet?
Sydfyn TV viser dig al dit lokal TV på nettet hvor du kan se det online..
Det er nu Sydfyn TV viser dig oplevelser der kommer fra dit eget lokale område på Sydfyn.
Sydfyn er stedet når du vil have en tryg ramme om dit lokale liv og din dejlige tilværelse på Sydfyn. På Sydfyn sker der lige netop det som du gerne vil opleve når du skal se dit lokale område på dit lokal TV.

Sydfyn TV viser dig alle de TV udsendelser du ønsker dig.

Vi på Sydfyn kan godt lide de oplevelser som Løvens Hule giver dig med denne udsendelse fra et kendt Svendborg firma som nu er med i Løvens Hule. Det er firmaet Otay.dk der har søgt om at de kendte løver fra DR giver deres bud på, hvordan virksomheden kommer fremad, meget mere styrket og meget mere i fremdrift end tidligere.

Det drejer sig om webshoppen Otay.dk fra Sydfyn som her kan ses på Sydfyn TV og Svendborg, en webshop der er grundlagt af mor og datter, Vivian Seedorff og Stephanie Seedorff, som på rekordtid har sat skub i deres lille virksomhed. Efter at have omsat for 600.000 i de første fire måneder af 2019 blev virksomheden O’Tay opfordret til at ansøge om at være med i Løvens Hule. Hvad der kom ud af det, vises nu på DR.

Webshoppen blev grundlagt med ideen om O’TAY der starter i Svendborg i april 2019, hvor Stephanie og hendes mor, Vivian, bliver enige om at realisere deres fælles drøm om at skabe et modeunivers med fokus på luksuriøs fashion til kvinder i alle aldre. Brandet bygger endvidere på en filosofi om, at det skal være muligt for alle kvinder at blive klædt luksuriøst på – uden at blive klædt af. Det skal forstås på den måde, at det ikke behøver at koste en million at ligne en million.

Mor og datters delte en stor passion for mode. Dette blev startskuddet til eventyret om Otay.dk, der i dag er en virksomhed der er brandet med navnet O’TAY som i dag er blevet til et anerkendt og veletableret brand, der tilbyder ’Affordable Luxury’ til den kvalitetsbevidste kvinde. Alt dette kan nu ses på Sydfyn TV.

Produktion af det populære tøj i Kina har faktisk været nødvendigt, hvis man spørger mor og datter. Mor og datter tilstræber høj kvalitet i deres tøjmærke, og det er derfor en nødvendighed at være til stede med krav om kvalitet, transparens og menneskelighed. Dette er de værdier som er nøglebegreber bag forretningen og deres fælles hjertebarn, Otay.dk.

Nu vil Stephanie og hendes mor Vivian så optræde foran de kendte løver fra DR og opleve hvordan de professionelle løver kigger kritisk på deres virksomhed og giver deres bud på hvordan en virksomhed bør drives for at kunne skaleres op til nye højder. Håbet for Stephanie og Vivian er at nogle af løverne vil med om bord og hjælpe dem til en stor og sund virksomhed.

Det er nu lykkedes for Webshoppen Otay.dk at få en af løverne med på en investering. Det bliver spændende at se hvad der sker med Otay.dk i Svendborg i fremtiden.