Karen Kornbech Larsen skriver Tankespind

Karen Kornbech Larsen har nu skrevet en helt ny bog i serien Tankespind. Titlen er Tankespind – Og det blev sommer. Denne bog er en fortsættelse af den første bog om Sara og hendes oplevelser på hjemegnen. Sara er hjemløs, misbruger og i stærk opposition til hendes omverden. Den første bog fra Karen Kornbech Larsen var Tankespind – Fra vinter til vår, og denne bog betød at Karen Kornbech Larsen pludselig blev en forfatter man bliver begejstret for at læse, og man kan være sikker på, at få en rigtig god oplevelse man vil huske længe.

Karen Kornbech Larsen var gæst i FynboNyt og kan ses i denne udsendelse, hvor hun kommer ind ca 15 minutter inde i udsendelsen.
 

Karen Kornbech Larsen i FynboNyt


 
Karen Kornbech Larsen vil med sine bøger, både Tankespind – Og det blev sommer og ligeledes den første bog i serien Tankespind – Fra vinter til vår, blive en kendt forfatter, der vil finde vej til mange boghylder i de små hjem, og bøgerne kan selvfølgelig også fås gennem bibliotekerne, der med glæde trækker et eksemplar hjem af bøgerne fra Karen Kornbech Larsen.