Fynske Færgeafgange nu med i APP

Det bliver nu endnu nemmere for rejsende mellem Als og Fyn samt Langelan og Lolland. Molslinjens prisbelønnede app er nemlig blevet udbygget, så der nu også er plads til Alslinjen og Langelandslinjen. Det gør det let og hurtigt at bestille en tur mellem Bøjden og Fynshav samt Spodsbjerg og Tårs.

Fremover er fartplanen og muligheden for at bestille en billet mellem  de to afgange lige til at hive op af lommen sammen med den uundværlige smartphone. Alslinjen samt Langelandslinien har nemlig fået plads i Molslinjens app, som kan downloades til både iPhone og Android.

”Muligheden for en app er blevet efterspurgt af mange af gæsterne. Vi har jo stort set alle en smartphone på os i dag, så det er helt oplagt at udvide vores app, så den også kan benyttes på både Alslinjen og Langelandslinjen”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard til Fynbo TV.

Als- og Langelandslinjens nye app er lavet som en udvidelse til Molslinjens prisbelønnede app på Kattegat. Den nye app kan bruges til at se fartplaner og til at bestille de almindelige billettyper til turen mellem Bøjden og Fynshav samt Spodsbjerg og Tårs.

”Vi arbejder hele tiden på at gøre det så nemt at bestille billetter som muligt, og her har vi samlet en masse gode erfaringer på Kattegat – erfaringer som nu kommer de rejsende mellem de to afgange til gode”, siger Jesper Skovgaard.

Molslinjens app er også blevet udvidet med med flere af rederiets øvrige ruter. Det drejer sig om Alslinjen, Bornholmslinjen, Langelandslinjen, Fanølinjen og Samsølinjen. Den nye app findes i App Store og hos Google Play.