Folkepartiet Nyborg vil forbedre handelslivet

Folkepartiet Nyborg der har Palle Reimer i spidsen, med den kendte Jens Hald som støtter op om partiet med sin store viden om handel og byliv, vil nu forbedre Nyborgs handelsliv. De vil ind i Nyborgs Byråd, angiveligt for at rydde op og sørge for, at der er meget mere fremdrift i Nyborgs handelsliv og erhverv.
Palle Reimer og Folkepartiet Nyborg

Palle Reimer og Jens Hald er således nu driftige frontkæmpere i det nye parti Folkepartiet Nyborg, der stiler efter at komme i Nyborgs Byråd, og påvirke med deres helt nye tanker om, hvordan byrådet bør fungere.

Palle Reimer og Jens Hald er 2 særdeles kendte personer i Nyborgs politik- og debatverden, og de slår sig nu sammen for at gøre noget ved fremskridtet i Nyborg og samtidig styrke Nyborgs handelsliv.

Folkepartiet Nyborg skal gerne vælges ind i Nyborg Byråd til det kommende kommunalvalg 2017. Derfor har man nu lavet et samlet program som meget kontant nævner nogle punkter, som Folkepartiet Nyborg nu vil arbejde hårdt for at få gennemført, hvis det lykkes at komme i Nyborgs Byråd
Se udsendelsen herunder:

Jens Hald er en kendt debattør og kommenterer ofte Nyborgs handelsliv og erhverv. Jens Hald er nu sammen med Palle Reimer samlet om at få det nye parti Folkepartiet Nyborg ind i Nyborg Byråd til det kommende kommunalvalg 2017. Se udsendelsen herunder:

Derfor har man nu lavet et samlet program som meget kontant nævner nogle punkter, som Folkepartiet Nyborg nu vil arbejde hårdt for at få gennemført, hvis det lykkes at komme i Nyborgs Byråd
Folkepartiet Nyborg har en kritisk holdning overfor den million-støtte til udvikling Fyn, som man mener slet ikke giver noget tilbage til Nyborg kommune. Man er af den opfattelse at Nyborg har betalt millioner til Udvikling Fyn uden, at det har bidraget positivt til Nyborgs udvikling.

.