EU Præsident Barroso besøger Vietnam

Den 25. og 26. august tager EU Præsident Barroso på et officielt besøg til Vietnam.

Den 25. august, i Hanoi, vil han mødes premierminister Dung. Det forventes at de bland andet skal drøfte udviklings samarbejde og frihandelsaftaler. De vil også deltage i en fælles pressekonference kl 10:55 (lokal tid i Bruxelles).

EU Præsident Barroso vil også opleve en fælles underskrivelse ceremoni af handels relaterede bistand tilskud. Denne underskrivelse er relateret til en 2,3 mio EUR EU-finansiering til seks erhvervsorganisationer og forskningsinstitutioner i forbindelse med projektet “EU-MUTRAP”, et vellykket eksempel på handels relateret bistand.

Om eftermiddagen vil José Manuel Barroso aflægge, præsidenten Truong Tan Sang og Generalsekretær for kommunistpartiets Nguyen Phu Trong, et høflighedsvisit. Bagefter på 12.35, Bruxelles-tid, José Manuel Barroso, vil blive udnævnt til æresdoktor ved National Economics University.

Programmet slutter den 26. august i Hanoi, med en ceremoni på Ho Chi Minh-mausoleet. Derefter tager Barroso til Ho Chi Minh City, hvor han vil mødes med repræsentanter for EU-erhvervslivet.