ZenLiv med Kataliya Kirkegaard og Jakob Kærgaard del 1

ZEN-Liv program 1 af 4 med Jakob Kærgaard & Kataliya O. Kirkegaard

Bevidst parforhold & spiritualitet i den nye tid.

Velkommen til det 1. program ud af en programserie på 4 programmer dedikeret til mænd omkring selvudvikling, åndelighed, seksualitet samt forskellen på mænd og kvinder.

Mentaltræner, foredragsholder og intuitiv mentor Kataliya O. Kirkegaard har inviteret cand.mag i filosofi og historie samt underviser og stifteren af VitalUnit.dk i studiet, nemlig Jakob Kærgaard.

Jakob som hjælper primært mænd med at mestre deres seksualitet og har studeret tantra, meditation og yoga, er blevet inviteret ind i studiet af en bestemt årsag;

Nemlig på grund af det citat som står på hans hjemmeside ”at blive dem vi egentlig er”.

Hvilket var det Jakob selv blev konfronteret med, da han 19 år gammel rejste ud på en 9 måneder lang rejse som endte i Jerusalem. Han måtte personligt og smertefuldt indse, at han slet ikke var den person han gik og troede han var, hvilket i den grad formede ham til at være den mand han er i dag, nemlig åndeligt søgende.

Jakob er i gang med at skrive bogen ”de 12 trin til at blive en mand” og det er bl.a. disse 12 trin som disse 4 programmer tager udgangspunkt i.

Læs mere om Jakob og få en dybere beskrivelse af hvad ”de 12 trin til at blive en bedre mand” er og se samtidig flere videoer omkring de retreats og workshops han afholder løbende på www.VitalUnit.dk

Kataliyas informationer kan du se på her facebook samt Hjertekriger.dk og Hjertekrigere.dk

 

 

 

 

.