Valgdebatten i fuld fart i Nyborg

Det nystartede parti Folkepartiet Nyborg med Palle Reimer og Jens Hald er allerede igang med at påvirke valgets temaer og emner i Nyborg.

Blå blok i Nyborg sidder meget svagt med kun 1 mandats overtal. Dengang Folkepartiet Nyborg erklærede at de ville stille op til valget, blev Venstre så nervøs at de straks overtalte den forhenværende borgmester Jørn Terndrup til at stille op også. Jørn Terndrup var tidligere meget populær og en god stemmesluger.

Nu har Folkepartiet Nyborg så erklæret at de ønsker et friplejecenter på havnen. Det var Venstre og borgmester Kenneth Muhs dog modstander af. Det fik så Folkepartiet Nyborg med Palle Reimer i spidsen til at erklære sin støtte til Socialdemokratiet med Vibeke Ejlertsen i spidsen, fordi hun pludselig lovede, at de ville støtte er plejecenter på havnen i Nyborg.

Men derefter har Venstre også pludselig lovet et plejecenter på havnen i Nyborg. Så nu står begge parter og bejler til Folkepartiet Nyborg.

Det har fået Palle Reimer og Jens Hald til at komme med følgende pressemeddelse:

Så kom plejehjemmet på havnen i mål

Det var Folkepartiet Nyborg der i sin tid fik ideen med plejehjem på havnen.

Folkepartiet Nyborg har siden da lagt pres på Venstre Borgmester men vi fik hele tiden en kold skulder fra ham.
Folkepartiet Nyborg har vedvarende presset på hos både blå og rød blok, for at få dem til at gå ind for projektet.

For få dage siden åbnede Vibeke Ejlertsen op for at støtte plejehjem på havnen.

Da plejehjem er en vigtig mærkesag for Folkepartiet Nyborg valgte vi derfor at støtte Vibeke Ejlertsen.

Venstres modstand er nu brudt sammen og nu går de pludselig også ind for at bygge et plejehjem på havnen.

Folkepartiet Nyborg valgte efter sidste valgmøde på gymnasiet side til Socialdemokratiet, på grund af Vibeke Ejlertsens imødekommenhed overfor at projektet nu bliver en realitet. Det sker pr grund af Borgmesterens negative holdning.

Vi er rigtig glade for det resultat.

Derfor er det vigtigt at vi så kommer i byrådet for der at være vagthund for at sagen bliver gennemført, så vi ikke risikerer at politikerne igen løber fra tilsagnet, som vi så det med kulturfærgen Broen hvor let byrådet kan løbe fra indgåede aftaler.