SoulSingers Jubilæumskoncert

I år er det godt 5 år siden de første SoulSangere begyndte at synge sammen. Gospelkoret SoulSingers havde nemlig første korprøve i starten af januar 2014 under ledelse af den erfarne fynske korleder Janne Wind.

SoulSingers fejrer de fem vilde gospelår med to storslåede jubilæumskoncerter lørdag d. 15. december 2018 i Dyrup Kirke, Odense. Kirkens rum har en vidunderlig akustik og en speciel indretning, og med temaet “Bling & Bobler” garanterer koret en smuk, anderledes og festlig julekoncert med nærvær, særlige øjeblikke og kraftfuld musik! Lige til at komme i julestemning af!

Gospel i særklasse

På blot 5 år er SoulSingers med over 100 medvirkende blevet et af Danmarks største og bedste gospelkor med en intens række festlige, rørende og medrivende koncerter, events og optrædener.

Koret har to gange lavet flotte solokoncerter på den store scene i ODEON, og har derudover indsamlet tusindvis af kroner til Julehjælp til Odenses udsatte, har støttet forskellige velgørende kampagner og optrådt ved store fynske begivenheder: Blandt andet åbningen af ODEON, Flakhaven ved fejringen af 150 året for HC Andersens æresborgerskab og senest i TV2’s 30 års jubilæumsshow, hvor Soulsingers optrådte med Christoffer og Martin Brygmann.

Alle de mange events og optrædener ud af huset har givet koret et stærkt fundament og masser af pondus – men det er SoulSingers egne koncerter på hjemmebane, de brænder allermest for.

Med jubilæumskoncerten fejres ikke bare fem skønne år sammen, koret jubler også over nyt samarbejde med Dyrup Kirke og det nye faste gospelband.