Politiet lukker bandeklubber i Odense

haEfter den senere tids mange sammenstød, har politiet nu valgt at lukke henholdsvis Black Army, og Hells Angels klubber i Odense. Den direkte årsag, er at politiet efter ransagning af klubberne har fundet våben på stederne. En anden og mere vigtig årsag er at politiet forsøger at skabe tryghed blandt borgerne, der har oplevet indtil flere volds -og skudepisoder i forbindelse med bandekonflikten.

Politiet har tirsdag udstedt et adgangsforbud vedrørende rockerborgen på Petersmindevej (Hells Angels) og bandeklubhuset på Nyborgvej (Black Army). Adgangsforbuddet gælder i første omgang i 2 uger. Fem rockere fra Hells Angels og to bandemedlemmer fra Black Army blev anholdt i forbindelse med ransagningerne, hvor der blev fundet 2 skydevåben, en peberspray og en kniv.

»Vi har nu flere gange oplevet, at der er blevet skudt i Odense. Det er simpelthen ikke acceptabelt med en adfærd, der udgør en potentiel risiko for borgerne i byen«, meddeler politiinspektør Benny Linde Larsen i en pressemeddelelse.

Læs evt. også de to tidligere artikler om bandekrigen på Fyn:

KRIG MELLEM ROCKERE OG INDVANDRERBANDER

NYT OPGØR MELLEM HA OG INDVANDRERBANDERNE