Oppositionen har ventet længe

larslokkerasmussenDa klokken blev 12.00 havde lederen af oppositionen, i folketinget, Venstres forman Lars Løkke Rasmussen indkaldt til presse møde.

Vi har set frem til dette valg, som et barn ser frem til juleaften” udtalte Lars Løkke, på den specielt opsatte talerstol uden for han kontor på Christiansborg.

Han kunne derfra fremlægge hvad Venstre ville de næste 4 år på borgen. Her erfarede man så også at 0-vækst er blevet til udgiftstop i den offentlige sektor.

Til trods for at der ikke er opbakning til udgiftsstoppet er det fortsat noget af det som Venstre vil være fokuseret på hvis han igen sætter sig i statsministeriet efter den 18. juni 2015

Oppositionens comeback

Chancen for at Lars Løkke Rasmussen igen kan sætte sig i statsministerstolen er tilstede, idet den blå blok fører med 52% af stemmerne forud for valget. Dette er dog ikke det bedste udgangspunkt, idet at mellem 4-7% af stemmer hurtigt kan skifte på valgdagen.

Det der taler imod oppositionens comeback er at Lars Løkke Rasmussen som person ikke har samme popularitet som statsminister Helle Thorning-Schmidt. Oppositionens leder mener dog ikke det vil få indflydelse på valget, idet det er det politiske som han tror på han vil blive vurderet på.