Oplevelser på Fyn i efterårsferien

autumnSkal familien underholdes i efterårs-ferien er der rige muligheder på Fyn og Øerne.

En af de uhyggelige oplevelser er Halloween på Egeskov Slot, fra den 15. okt. til 23. okt. kl. 10 – 17. Her er det nok de mindre børn, der er i fokus, med skattejagt og skattekort.

Odense Zoo fortsætter uhyggen med temaet Zombie -og HalloweenZOO.

Endnu uhyggeligere er måske “Horrornights” på Valdemar Slot. De kalder sig i hvert fald “Europas største halloween-event.”

Åbningstiderne er fredag og lørdag i hele oktober fra kl. 19 til midnat.

 

uhyggeDerudover kan Odense byde på Harry Potter Festival, Odense Horseshow, og badminton på højt plan med Yonex Denmark Open, der løber af stablen fra den 18.okt til den 23. okt.

Har man lyst til at komme en tur til Ærø, er der bl.a. mulighed for at deltage i Æræskøbing Grand Prix for sæbekassebiler. Og det er nogle kostelige biler bygget efter tysk sæbekassebilstandard, der kan køre op til 47 km/t. De nye færgetakster gør det overkommeligt at komme en tur til øerne på Fyn.

Man kan også tage en tur over broerne til Langeland og opleve “Børnedage på Langelandfortet” med forskellige aktiviteter. Ligesom man på Langeland også kan kan komme ud at køre på en ny 17.000 kvadratmeter stor Segwaybane. De har også børne-segways der passer til børn ned til 120 cm.

Alt det og meget mere kan man læse mere om på Visit Fyns hjemmeside under følgende link:

www.visitfyn.dk/fyn/oplevelser/tag-til-fyn-paa-efteraarsferie

segway