Odense Sommerrevy skudt i gang

Odense Sommerrevy  med stifter Lars Arvad i spidsen, har med denne revy sat sig som opgave at skildre, at revy-genren er moderne, at den følger med tiden, at den moderne revy mener noget om den omverden den skildrer. Den moderne revy skal være samfundsrevsende, være et talerør for vores ytringsfrihed, men også underfundig, den må også gerne være skæv. Odense Sommerrevy er alt dette, men den er frem for alt en levende og humoristisk spejling af den tid, som vi lever i. Odense Sommerrevy er underholdende og festlig.

Foto: Odense Sommerrevy

Odense Sommerrevy har i virkeligheden ramt de mange forskellige genrer der er inden for komikken, Odense Sommerrevy vil nu forsøge at ramme et bredt publikum. Den sætter spot på revy-genrens største forcer, der netop er forskelligheden. Ingen anden genre blander på den måde musical, farce, tragedie, satire og gemen plathed i én forestilling. Det kan man opleve i Odense Sommerrevy, og det bliver til fulde demonstreret i sommerens revy, der forstår at gribe publikum. Den lever op til visionen at bygge bro mellem de moderne standup komikere, satiren og den klassiske revy.

 

Odense Sommerrevy video

Se video fra Odense Sommerrevy

 

Publikum vil opleve Odense Sommerrevy som et friskt pust med numre, der er underholdende og friske. Som i alle andre revyer er der et par svage numre ind imellem, men som helhed er det en revy som man bør se frem til. Odense Sommerrevy vil blive en revy der vil markere sig med op til flere gode numre, som man vil huske.

 

Odense Sommerrevy

Se alle billederne fra Odense Sommerrevy – Fotos: Odense Sommerrevy.

 

 

Odense Sommerrevy der har en placering midt i Danmark vil på fornemmeste vis understøtte Lars Arvads vision om at blive hele Danmarks nye sommerrevy. Odense er i voldsom vækst, og det vil man understøtte ved at kunne tilbyde et toptunet og professionelt underholdningskoncept. Samtidig trækker man en smuk rød tråd gennem den fynske historie ved igen at aktivere Fruens Bøge som stedet, hvor man tager hen, når man ønsker at opleve noget sjovt.

Visionen for Odense Sommerrevy er at skabe en ny stor revy midt i landet, som skal kunne det hele. Odense Sommerrevy har ikke blot som mål at underholde odenseanerne, men at kunne tiltrække et revypublikum fra hele landet. Odense Sommerrevy vil gerne være et markant fyrtårn, der skal føre an i revylandskabet.

Odense Sommerrevy er et godt bud på et sådant fyrtårn.