Odense Sommerrevy kåret til Årets Bedste Revy

Odense Sommerrevy er nu blevet kåret til Årets Bedste Revy af TV Charlie’s Revy Galla. Det var med stor spænding at Odense Sommerrevy deltog i Charlie Revy Galla. Men den lange venten kunne virkelig betale sig da den prestigefyldte udnævnelse resulterede i at Årets Bedste Revy tilfaldt Odense Sommerrevy.

”Vi er ovenud stolte og overvældet over at modtage denne pris, som er en kæmpe cadeau til Odense Sommerrevy og det arbejde der ligger bag” – udtaler en meget glad revydirektør Lars Arvad.

Odense Sommerrevy har på blot 3 korte år formået at skabe en ny tradition for en sommerrevy i Odense.

Odense Sommerrevy har nu sat sine spor i det danske kulturlandskab og selvom opstarten har været hård, havde man ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at man på blot 3 år kunne opnå en kvalitet, hvor man blev kåret som Årets Bedste Revy.

Odense Sommerrevy er dog samtidig ydmyg, og også bevidst om, at uden støtten og opbakningen fra sponsorer, ambassadører, investorer, frivillige og Odenses borgere var det ikke lykkedes at stable en sommerrevy på benene.

”Vi er så taknemlige for alt det, vi har mødt de sidste 3 år – både af moralsk opbakning og økonomisk støtte, hårdt arbejde og hjælp til at sprede budskabet om Odenses nye revy.” lyder det fra de stolte revydeltagere.

Torsdag den 6. sept. blev successen således fejret i foyeren i Odeon i Odense.

Kulturrådmand Jane Jegind kiggede indenfor, ligesom det var muligt at møde andre sponsorer, se den flotte præmie med en statuette som er lavet af Leif Sylvester, og selvfølgelig få en snak med ophavsmanden til Odense Sommerrevy, Lars Arvad.

Thomas Mørk der fik prisen som Årets Mandlige Revykunstner blandt andet for sin præstation hos Odense Sommerrevy. Thomas Mørk har været med Odense Sommerrevy fra starten og er blevet en fast del af holdet. Prisen som Årets Mandlige Revykunstner er særdeles velfortjent, og det var en glad og begejstret Thomas Mørk, der stolt kunne fremvise det gode resultat af sommerens hårde slid på de skrå brædder.