Ny cykellegebane i Nyborg


Ny cykellegebane i Nyborg
Nyborg Kommune ansøgte sidste år  Dansk Cyklistforbund om at anlægge en cykellegebane i lille Svanedam i Nyborg, og nu har borgerne på Birkhovedvej sat sig meget grundigt ind i cykellegebanerne og hvordan de 10 andre cykellegebanekommuner har valgt at placere og håndtere projekterne med cykellegebaner. Det har givet anledning til at man undersøger nye alternative placeringsmuligheder i Nyborg, og det viser sig at der er stærke argumenter for at placere cykellegebanen på et areal ved Danehofskolen i stedet  frem for i Lille Svanedam. Ved valget af denne placering ville Nyborgs børn kunne få en langt mere optimal cykellegebane på alle de kvalitetsmål cykellegebanerne kan opfylde. Derfor har der nu været holdt et møde på stedet, hvor man gennemgik de nye muligheder for Nyborgs Cykellegebane.

Denne gang kigger vi også indenfor hos Helle Kjærulf, hvor vi finder en kunstner der har skabt sig nogle meget anderledes og meget interessante vinkler på sin kunst gennem sine malerier. Helle Kjærulf har udstillet mange steder i verden, men her holde vi os til det fynske når vi træffer Helle Kjærulf på Art Week i Kerteminde. Helle Kjærulf har på denne udstilling nemlig valgt sig nogle anderledes udtryksmetoder som gør Helles kunst til en meget speciel oplevelse man vil huske længe.
TemaFyn på FynboTV giver dig et udvalgt tema hver uge. Med udsendelsen TemaFyn bliver du informeret om Fyn og de fynske begivenheder. Programmet er sendt på #FynboNyt og kan ses på http://fynbotv.dk/tv-arkiv lige når du har lyst.