Nathalie Dahl 5

Se vores serie med Nathalie Dahl, der viser dig hvordan du får mere glæde og succes i dit liv. Nathalie Dahl, ser det som sin livsopgave at hjælpe andre mennesker til at få mere glæde, succes og mening i deres liv. Nathalie brænder virkelig for at hun hjælper mennesker med at finde deres rette kurs og føre dem ind på en mere glad og succesfuld vej.
Nathalie Dahl anvender flere forskellige værktøjer, som kan hjælpe dig i din dagligdag og give dig styrken og overskuddet uanset hvilken situation er du er i lige nu.

Nathalie-Dahl-Lykkeekspert-Anturi-Life-Coaching
Mere end 25 år som forretnings kvinde, mere end 10 år som Key Account Manager i Danmark. Hendes hobby vandt, da hun mistede sin mor til kræft og tog til Indien. Og blot efter en måneds ophold i Indien ændrede det hendes liv. Nathalie er også Certificeret Lifecoach, Certificeret NLP coach og Certificeret coach i Loven om Tiltrækning.

Mere end 20 år interesse for, hvorfor nogen er mere succesfuld og lykkelige end andre, og hvad det skal til for at få mere glæde, mening og succes.

– Kort sagt hvordan man kan være mere lykkelig.
Her er Nathalie’s råd til at få mere glæde, succes og mening i dit liv.
Vi fortsætter successen og viser her Nathalie Dahl Udsendelse del 12
Nathalie Dahl Video Del 12

I udsendelse 12 fortæller lykkeekspert Nathalie Dahl om 6 fundamentale regler, som kan hjælpe dig til en god kommunikation. Dale Carnegie, amerikaner og en absolut specialist i kommunikation, mener, at man kan lære at kommunikere godt med andre mennesker. Det kan redde dit parforhold, undgå misforståelse med arbejdskollegaer og meget mere. Se mere i video 13.


Vi fortsætter successen og viser her Nathalie Dahl Udsendelse del 11

Nathalie Dahl Video Del 11

I denne udsendelse 11 fortsætter Lykkeekspert Nathalie Dahl med at fortælle om, hvor vigtigt det er at være positiv og optimistisk, hvordan tanker, følelser og ord påvirker hinanden. Hun kommer også med nogle konkrete råd om, hvordan du kan blive en mere positiv og mere glad person.
«Positivitet holder os på den lyse side af livet. Positive følelser tiltrækker flere positive følelser og virker opløftende. Du får det nemmere på alle livsområder og med dig selv, når du koncentrerer dig om de positive ting omkring dig selv.» siger Nathalie Dahl.
Se mere om hvordan du kan være mere positiv i video 10.


Vi fortsætter successen og viser her Nathalie Dahl Udsendelse del 12

Nathalie Dahl Video Del 10

I denne udsendelse 10 fortæller Lykkeekspert Nathalie Dahl om, hvor vigtigt det er at være positiv og optimistisk, hvordan tanker, følelser og ord påvirker hinanden. Hun kommer også med nogle konkrete råd om, hvordan du kan blive en mere positiv og mere glad person.
«Positivitet holder os på den lyse side af livet. Positive følelser tiltrækker flere positive følelser og virker opløftende. Du får det nemmere på alle livsområder og med dig selv, når du koncentrerer dig om de positive ting omkring dig selv.» siger Nathalie Dahl.
Se mere om hvordan du kan være mere positiv i video 11.


Vi fortsætter successen og viser her Nathalie Dahl Udsendelse del 11

Nathalie Dahl Video Del 9

Udsendelse 9 handler om, hvor vigtigt det er at tro på sig selv og på sit mål og hvad du kan gøre for at forbedre din situation.
«Mest interessant er, at du faktisk ikke skal stræbe efter et bestemt mål, men at du skal stræbe efter de følelser og fornemmelser, som du håber at få, når du har opnået dit mål» siger Lykkeekspert Nathalie Dahl.


Vi fortsætter successen og viser her Nathalie Dahl Udsendelse del 10

Nathalie Dahl Video Del 8

I udsendelse 8 fortæller Lykkeekspert Nathalie Dahl om hvad det «at afslutte godt» betyder, og Nathalie kommer med nogle vigtige spørgsmål, som kan hjælpe dig at forstå, hvad du vil opnå i alle dine vigtige områder i dit liv i det nye år.

Nathalie Dahl Video Del 7

I udsendelse 7 giver lykkeekspert Nathalie Dahl 3 råd, som kan hjælpe dig til at føle dig enestående og unik i ethvert selskab.
Når du kommer til en fest eller en vigtig møde, har du 8 sekunder til at blive vurderet på. Din påklædning, makeup og pæne frisure betyder meget, men din udstråling betyder endnu mere. Vi bliver tiltrukket af mennesker, som udstråler indre ro, glæde og selvtillid. Se video 7 om, hvad du skal gøre, for at føle dig godt tilpas med dig selv og udstråle glæde.


 

Se mere om Lykkeekspert Nathalie Dahl på Anturi Life Coaching hvor du kan få gode råd om hvordan du får mere glæde, succes og mening i dit liv.