Nathalie Dahl 5

Se vores serie med Nathalie Dahl, der viser dig hvordan du får mere glæde og succes i dit liv. Nathalie Dahl, ser det som sin livsopgave at hjælpe andre mennesker til at få mere glæde, succes og mening i deres liv. Nathalie brænder virkelig for at hun hjælper mennesker med at finde deres rette kurs og føre dem ind på en mere glad og succesfuld vej.
Nathalie Dahl anvender flere forskellige værktøjer, som kan hjælpe dig i din dagligdag og give dig styrken og overskuddet uanset hvilken situation er du er i lige nu.

Nathalie-Dahl-Lykkeekspert-Anturi-Life-Coaching
Mere end 25 år som forretnings kvinde, mere end 10 år som Key Account Manager i Danmark. Hendes hobby vandt, da hun mistede sin mor til kræft og tog til Indien. Og blot efter en måneds ophold i Indien ændrede det hendes liv. Nathalie er også Certificeret Lifecoach, Certificeret NLP coach og Certificeret coach i Loven om Tiltrækning.

Mere end 20 år interesse for, hvorfor nogen er mere succesfuld og lykkelige end andre, og hvad det skal til for at få mere glæde, mening og succes.

– Kort sagt hvordan man kan være mere lykkelig.
Her er Nathalie’s råd til at få mere glæde, succes og mening i dit liv.
Vi fortsætter successen og viser her Nathalie Dahl Udsendelse del 12
Nathalie Dahl Video Del 12

I udsendelse 12 fortæller lykkeekspert Nathalie Dahl om 6 fundamentale regler, som kan hjælpe dig til en god kommunikation. Dale Carnegie, amerikaner og en absolut specialist i kommunikation, mener, at man kan lære at kommunikere godt med andre mennesker. Det kan redde dit parforhold, undgå misforståelse med arbejdskollegaer og meget mere. Se mere i video 13.


Se mere om Lykkeekspert Nathalie Dahl på Anturi Life Coaching hvor du kan få gode råd om hvordan du får mere glæde, succes og mening i dit liv.