Marlene Shirazi Rasmussen med Kroner mellem Ørerne

Kroner mellem Ørerne  Del 6  

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen viser dig her i programserien Kroner mellem Ørerne hvordan du kan styrke dit forhold til at have penge – mange penge. Vi er nu nået til Del 6
 
Hvis du altid mangler penge, skal du lytte med her, og hvis du har mange penge, er det også vigtigt at følge med i denne programserie om penge. Denne serie vil ændre dit syn på penge.

Vi har fået Ledelsesrådgiver og Mentor Marlene Isabel Shirazi Rasmussen til at kigge indenfor for at fortælle os om penge. Marlene laver en hel programserie om penge der hedder Kroner mellem ørerne. Marlene har gjort penge, og navnlig vores holdning til penge til sit speciale, og hun vil gerne lære dig hvordan du forholder dig til dine penge. Marlene vil gerne vise dig hvordan, i denne programserie Kroner mellem ørerne.

 

Se video med del 6 – Forsørgeren – Din indre Sponsor:
 

 

 

Se video med del 5 – Foreneren – Din indre Relationsbygger :
 

 

 

Se video med del 4 – Akkumulatoren – Din indre Bankmand :
 

 

Se video med del 3 – Berømtheden – Din indre Kendis :
 

 

Se video med del 2 – Fribåren – Din indre Rebel :
 

 

Se video med del 1 – Alkymisten:
 

 

Se video med introduktionen til serien:
 

 
Marlene Isabel Shirazi Rasmussen er ekspert i penge og dit forhold til penge. Marlene laver her en komplet programserie om penge, der hedder Kroner mellem ørerne. Vi samler her serien om penge med Marlene Isabel Shiraz Rasmussen, og du kan her lære mere om penge med dette program Kroner mellem ørerne.