Lykkeekspert Nathalie Dahl

Lykkeekspert Nathalie Dahl viser dig vejen til at du kan opleve meget mere glæde og succes i dit liv. Nathalie Dahl, der er lykkeekspert, ser det som sin livsopgave at hjælpe andre mennesker til at kunne opnå mere glæde, succes og mening i deres liv.

Nathalie-Dahl-Lykkeekspert-Anturi-Life-Coaching

Nathalie Dahl brænder virkelig for at være den der hjælper andre mennesker med at finde deres rette kurs, og føre dem ind på en mere glad og succesfuld vej.

Nathalie Dahl anvender flere forskellige værktøjer, som hun anvender for at kunne hjælpe dig i din dagligdag og give dig styrke og overskud uanset hvilken situation, du er i lige nu.

Mere end 25 år som forretnings kvinde, mere end 10 år som Key Account Manager i Danmark. Hendes hobby vandt, da hun mistede sin mor til kræft og tog til Indien. Og blot efter en måneds ophold i Indien ændrede det hendes liv. Nathalie er også Certificeret Lifecoach, Certificeret NLP coach og Certificeret coach i Loven om Tiltrækning.

Nathalie Dahl har i mere end 20 år interesseret sig for, hvorfor nogle mennesker er mere succesfulde og lykkelige end andre, og hvad det skal til for at få mere glæde, mening og succes i livet.
– Kort sagt hvordan man kan være mere lykkelig.
Her er Nathalie’s råd til at få mere glæde, succes og mening i dit liv.
se her en af Nathalie Dahl’s Udsendelser

Nathalie Dahl Video uge 28


Vi fortsætter successen og viser her Nathalie Dahl i TV

Nathalie Dahl Video uge 26

Nathalie Dahl Video uge 24

 

Se mere om Lykkeekspert Nathalie Dahl på Anturi Life Coaching hvor du kan få gode råd om hvordan du får mere glæde, succes og mening i dit liv. Du kan også opleve NathalieDahl.dk

 

 

.