Lars Mikkes kunst på Fyn

Lars Mikkes der laver sin egen helt specielle kunst fortæller her historien om sit projekt der handler om at skabe et sted for den specielle “underground” kunst der præger Lars Mikkes univers.  ULYS der trodser både tid og rum og spænder lige fra Solaris gennem en Odysse til Utopia og Ulysses. Det har manifesteret sig i et sted som mange kunstnere kan vender tilbage til, gang efter gang  – Kunsthal Ulys.

Se mere på hjemmesiden Kunsthal ULYS

 

 

 

 

 
Se hvordan KLars Mikkes kommer ud til mange forskellige mennesker – Her på Mølholm Forsikring hvor Lillian Møllgaard her fortæller om Mølholms kunstforening.
 

 

 
Lars Mikkes er en kendt fynsk kunstner der fokuserer på de uendelige vidder der beskrives i hans malerier og øvrige værker. Det spænder vidt lige fra en rejse gennem Solaris og et smut som en Odysse der lander på Utopia og nu kulminerer med værket Ulysses. Ulysses materialiserer sig nu i et sted for alle kunstnere, hvor man kan udleve sine kunstnerdrømme. Det resulterer nu i at man som kunstner kan opleve og gennemleve sine kunstneriske drømme med et sted for undergrundskunst. Dette sted har Lars Mikkes nu skabt. Se Kunsthal ULYS