Langeskov togstop i ny udfordring

Langeskov togstop er nu påbegyndt, og der er allerede sat af til de nye aktiviteter der skal få Langeskov Togstop på skinner i helt bogstavelig forstand, men er nu ENDNU en gang rendt ind i en stor udfordring, efter seneste udmeldingen fra DSB. Borgerne i Langeskov og omegn er frustreret og har nu valgt at gøre endnu en stor indsats for togstoppet i Langeskov. Derfor har man valgt at oprette en borgergruppe omkring togstoppet i Langeskov, på Facebook.

LangeskovTogstop

Borgergruppen på Facebook, IC togstop Langeskov. Gruppen der kan findes på Facebook søger nu, at få så stor opbakning at de kan lægge pres på regeringen.
Medlem af gruppen Tina Pliniussen opfordrer alle til at støtte op om sagen søge at lægge mest muligt pres på de politikere, der indgik trafikforliget i 2010 for at få dem til at overholde deres del af aftalen, så Langeskov kan få det togstop som man er blevet lovet af DSB flere gange igennem hele planlægningsfasen.

Hør blandt andet kommentarer og se interview, med folketingsmedlemmerne, Annette Vilhelmsen og Jan Johansen, der vil arbejde hårdt, for et rigtigt IC togstop i Langeskov.

Læs hele artiklen her: http://fynbotv.dk/togstop-i-langeskov/