Kunstner Lars Mikkes 50 år

Så kan vi fejre 50 års dagen for en af Fyns betydende kunstnere.
Vi har kigget indenfor hos Lars Mikkes der er aktuel med en ny udstilling i Odense, og denne gang med en helt speciel anledning. Udstillingens titel er indtil åbningen lidt hemmelig men det er noget med tallet 50.
Vi viser her et interview med Lars Mikkes der her fortæller hvordan han udøver sin kunst selv om tallet 50 er nært forestående. Se mere på: LarsMikkes.dk

Lars-Mikkes-09
Lars Mikkes er en af Fyns kendte kunstnere der har skabt sig nogle meget anderledes og meget interessante vinkler på sin kunst gennem sine malerier. Lars Mikkes har udstillet mange steder i verden, og Lars Mikkes har for en del år siden også slået sit navn fast i den danske kunstverden. Han har blandt arbejdet i Berlin, og er blevet en kunstner som man har lagt mærke til andre steder i Europa, og er tilmed blevet præsenteret i Beijing i Kina.
Vi har her et interview med Lars Mikkes i anledning af en udstilling der omhandler Lars Mikkes i anledning af hans 50 års fødselsdag
Men lad os nu selv se hvad Lars Mikkes har at fortælle om sin kunst og hele denne nye verden i dansk kunst der udspringer fra Lars Mikkes.
Udsendelsen starter ud med Nathalie Dahl og derefter et interview med Lars Mikkes.

 

Her kommer der en udsendelse mere med Lars Mikkes – kig forbi i næste uge

 

 

.