Kroner Mellem Ørerne med Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Kroner mellem Ørerne  Del 8  

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen kommer i denne serie Kroner Mellem Ørerne ind på hvordan vi alle har et forhold til penge. Marlene viser dig her hvordan du kan styrke dit forhold til at have penge – mange penge. Vi er nu nået til Del 8
 
Hvis du altid mangler penge, skal du lytte med her, og hvis du har mange penge, er det også vigtigt at følge med i denne programserie om penge. Denne serie vil ændre dit syn på penge.

Vi har fået Ledelsesrådgiver og Mentor Marlene Isabel Shirazi Rasmussen til at kigge indenfor for at fortælle os om penge. Marlene laver en hel programserie om penge der hedder Kroner mellem ørerne. Marlene har gjort penge, og navnlig vores holdning til penge til sit speciale, og hun vil gerne lære dig hvordan du forholder dig til dine penge. Marlene vil gerne vise dig hvordan, i denne programserie Kroner mellem ørerne.

 

Se video med del 8 – Herskeren – Din indre imperiebygger:
 

 

 

Se video med del 7 – Romantikeren – Din indre livsnyder:
 

 

 

Se video med del 6 – Forsørgeren – Din indre Sponsor:
 

 

Se mere Marlene og Kroner Mellem Ørerne klik her
 

Klik og se de tidligere udsendelser af Kroner Mellem Ørerne her

Se video med introduktionen til serien:
 

 
Marlene Isabel Shirazi Rasmussen er ekspert i penge og vort forhold til penge. Marlene har med serien Kroner Mellem Ørerne lavet en komplet programserie om penge. Marlene er den person du kan gå til hvis du vil have klaret dit forhold til penge. Vi samler her serien om penge med Marlene Isabel Shiraz Rasmussen, og du kan her lære mere om penge med dette program Kroner mellem ørerne.

Se mere Marlene og Kroner Mellem Ørerne her