Karen Kornbech Larsen i Møllehavehuset

Karen Kornbech Larsen med bogen i serien Tankespind har nu været i Møllehavehuset på Langeland 8. april.
 
Karen Kornbech Larsen med bogen Tankespind – Og det blev sommer. I Møllehavehuset har Karen Kornbech fortalt om sin fortsættelse af den første bog om Sara der fortæller om hendes oplevelser på hjemegnen. Sara er hjemløs, misbruger og i stærk opposition til hendes omverden. Den første bog fra Karen Kornbech Larsen var Tankespind – Fra vinter til vår, og denne bog betød at Karen Kornbech Larsen pludselig blev en forfatter man bliver begejstret for at læse, og man kan være sikker på, at få en rigtig god oplevelse man vil huske længe.
 

Karen Kornbech Larsen i Møllehavehuset

Karen kommer ind ca 12 minutter inde i udsendelsen

 

Karen Kornbech Larsen gæstede FynboNyt og kan ses i denne udsendelse, hvor hun kommer ind ca 15 minutter inde i udsendelsen.
 

Karen Kornbech Larsen i FynboNyt


 
Karen Kornbech Larsen vil med sine bøger, både Tankespind – Og det blev sommer og ligeledes den første bog i serien Tankespind – Fra vinter til vår, blive en kendt forfatter, der vil finde vej til mange boghylder i de små hjem, og bøgerne kan selvfølgelig også fås gennem bibliotekerne, der med glæde trækker et eksemplar hjem af bøgerne fra Karen Kornbech Larsen.