Kampen mod misbrug

Sebastian Jensen er ved addobtion kommet til Danmark. Det gik ikke med hans plejefamilie, så man måtte finde en anden til ham. I den nye plejefamilie blev han anset som problembarn og fik ikke noget opbakning.

Dette gjorde at Sebastian først slog sig på flasken. Det gjorde han for, at dulme de smerter som svigtene har givet ham. Alkohol var på et tidspunkt ikke nok, og Sebastian begynde på nogle mere hårde stoffer. Han var nu langt ude i sit liv.

Efter mange år i misbrug, tog Sebastian en beslutning, som skulle ændre hans liv. Han besluttede, at han ville ud af sit misbrug og begynde at leve normalt. Det skulle vise sig at være en noget hårdere tur, end han havde regnet med. Pludselig skulle han håndtere alle de skuffelser og sivgt, som han tidligere havde fortrængt med druk og stoffer.

Sebastian kæmper, den dag i dag, stadig mod alkoholmisbrug. Han er flere gange, i perioder, faldet i. Hans ønske om et “normalt” liv er dog højere end lysten til druk og stoffer. Derfor kommer Sebastian også altid tilbage på rette spor.

De sidste mange år har Sebastian så bearbejdet alle de følelser, skuffelser og svigt som han har været udsat for. Han er i dag på vej ind i en ny tilværelse, og skal ud på arbejdsmarkedet. Da Sebastian, på baggrund af sit misbrug, ikke er i stand til fuld tidsarbejde er han endelig blevet berretiget til fleksjob. Han glæder sig til han skal i gang.

Se og hør Sebastians historie her i FynboMagasinet. Han historie kommer fra hjertet og er meget gribende.