Hindsholm Musikforenings 90 års jubilæums Nytårskoncert

Nytårskoncert Kerteminde 2020 med det legendariske Hindsholm Musikforenings Orkester kan opleves den 12. januar 2020. Nytårskoncert Kerteminde 2020 sker samtidig med at Hindsholm Musikforenings Orkester har 90 års jubilæum i 2020 og samtidig får man en ny dirigent. Den nye sæson bliver spændende på mange måder. Nytårskoncert Kerteminde 2020 starter den nye sæson 2020 som bliver den første med Henrik Kold som orkesterets dirigent. Han er 40 år gammel, klassisk uddannet violinist og har en alsidig baggrund som både musiker og leder af forskellige orkestre. Konferencier er legendariske Niels Hansen der har tegnet Hindsholm Musikforenings Orkester med sikker hånd i årtier.

Nytårskoncert Kerteminde 2020 finder sted søndag den 12. januar 2020 kl. 15 i Kertemindehallen. Billetter købes i kiosken i Superbrugsen i Kerteminde og de sidste ved døren. Ved nytårskoncerten medvirker både symfoniorkesteret, Nenia Brassband fra FDF og koret Sine Nomine. Som solister har man engageret det fynske operaægtepar Thomas Storm og Mette-Maria Øyen. Begge har tidligere været orkesterets nytårssolister, men denne gang kan man altså opleve dem begge to, smukt arrangeret i nogle duetter. Hindsholm Musikforenings Nytårskoncert program følger de traditioner, der gennem årene er blevet opbygget med et smukt valg af musiknumre der altid matcher stemningen i tiden. Hindsholm Musikforenings Orkester har gennem årtier været tegnet af den legendariske Niels Hansen.

 

Programmet Nytårskoncert Kerteminde 2020

Nytårskoncert Kerteminde 2020’s solister er operaægteparret Thomas Storm og Mette-Maria Øyen. Thomas Storm begyndte sin karriere i H. C. Andersen Paraden, og via Nyborg Voldspil, musikkonservatoriet, Det kgl. Operaakademi og diverse koncertsale og operascener er han foreløbig nået frem til at være chef for Den fynske Opera. Mette-Maria Øyen er uddannet på konservatorierne i Odense og Weimar og var allerede i studietiden en ofte benyttet sangsolist i både ind- og udlandet. Hun har haft mange store roller i operaer og operetter, ligesom hun har modtaget flere legater og hædersbevisninger. Begge har tidligere været solister ved nytårskoncerten i Kerteminde. Han medvirkede i 2016, og hun kunne opleves i 2017. Denne gang kommer de begge to, og publikum har noget at glæde sig til.
På programmet står der bl.a. musik af Johann Strauß og H. C. Lumbye, et potpourri over gospelmelodier samt blæserarrangementer bygget over ”When The Saints Go Marching In” og Beatles-melodien ”When I Am Sixtyfour”. Fra opera-, operette- og musicalverdenen er der musikalske godbidder fra ”Figaros Bryllup” og ”Don Juan” (Mozart), ”Barberen i Sevilla” (Rossini), ”Nabucco” (Verdi), ”Carmen” (Bizet), ”Den glade Enke” (Fr. Lehar), ”Landmandsliv” og ”Mød mig på Cassiopeia” (Kai Normann Andersen) og ”Phantom Of The Opera” (A. Lloyd Webber).