Fyens Stiftstidende halveres online

Avisen Fyens Stiftstidende skærer kraftigt ned og bliver faktisk halveret i deres online tilstedeværelse med nedlæggelsen af MitFyn.dk hjemmeside. Samtidig forsvinder der nogle vigtige dele af Fyens Stiftstidendes førhen ellers så righoldige læsestof, der pludselig ikke længere er tilgængeligt online.

Fyens Stiftstidende, der er en del af Jysk Fynske Medier vælger nu at skære dybt, for at få økonomien til at hænge sammen. Der skal såedes spares 90 millioner i Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftstidende halveres online
Man fjerner nu hjemmesiden mitfyn.dk og halverer dermed den online abonnements webside der var reserveret til de faste anonnenter.
Således er Fyens Stiftstidende nu halveret online. Vi erfarer envidere at der er planer on en yderligere beskæring i Fyens Stiftstidende i de kommende år.
Således er allerede 20 medarbejdere i den såkaldte tematillæg-gruppe blevet meddelt at den nedlægges, og tirsdag morgen fik de meddelelsen om, at afdelingen vil blive nedlagt. Tirsdag lød det: “Jeg har i morges meddelt tematillægsgruppen, at den er nedlagt. Det indebærer, at vi lægger ansvaret for både det redaktionelle og det salgsmæssige mere ud på lokalkontorer og afdelinger som telemarketing” lyder det fra Jesper Rosener fra Jysk Fynske Medier. Jysk Fynske Medier skal skære dybt og spare 90 mill på grund af et skuffende salg og en haltende omsætning.