Folkepartiet Nyborg program

Folkepartiet Nyborg som er et helt nyt parti, der nu gerne vil ind i Nyborgs Byråd, angiveligt for at rydde op og sørge for at der er meget mere fremdrift i Nyborgs handelsliv og erhverv. Palle Reimer og Jens Hald er frontkæmperne i det nye parti Folkepartiet Nyborg, der stiler efter at rydde op i Nyborgs Byråd med helt nye tanker om hvordan byrådet bør fungere.

Palle Reimer og Folkepartiet Nyborg

Palle Reimer og Jens Hald er 2 gamle kendinge i Nyborgs politik- og debatverden, og de slår sig nu sammen for at gøre noget ved fremskridtet i Nyborg og samtidig styrke Nyborgs handelsliv. Palle Reimer som formand og Jens Hald som begge nu stiler efter at få Nyborg tilbage, så byen igen fremtræder som en selvstændig kommune.

Palle Reimer og Jens Hald er velkendte som debattører i Nyborgs handelsliv og erhverv. De har tidligere krydset klinger, men er altså nu i øjeblikket samlet om at få det nye parti Folkepartiet Nyborg ind i Nyborg Byråd til det kommende kommunalvalg 2017. Derfor har man nu lavet et samlet program som meget kontant nævner nogle punkter, som Folkepartiet Nyborg nu vil arbejde hårdt for at få gennemført, hvis det lykkes at komme i Nyborgs Byråd
Se udsendelsen herunder:

Folkepartiet Nyborg er meget kritisk overfor den million-støtte til udvikling Fyn, som man mener slet ikke giver noget tilbage til Nyborg kommune. Man er af den opfattelse at Nyborg har betalt millioner til Udvikling Fyn uden, at det har bidraget positivt til Nyborgs udvikling. Tværtimod er det opfattelsen at Odense bliver foretrukket gang på gang når Udvikling Fyn laver nye projekter. Det skal der ændres på.