Færgen Broens Venner holdt borgermøde

Færgen Broens Venner har nu afholdt borgermøde, og det var et velbesøgt møde, hvor mange af Nyborgs ildsjæle var mødt op, for at tilkendegive deres interesse i færgen Broen.

Fra arrangørernes side var der stor tilfredshed med mødet, og der kom også de deltagere som man havde forventet. Netop derfor var Anders Draghes gård valgt, for at mødet skulle indikere de tætte rammer der kunne bringe de ildsjæle sammen, der virkelig brænder for færgen Broen.
Færgen Broens Venner opnåede det formål, der bestod i at man ville danne en gruppe, som kan arbejde videre med planerne om at omdanne færgen til et museum.
Gruppen, der blev dannet tæller Niels Rømer, indehaver af Ørbæk Bryggeri og Nyborg Destilleri, Kaj Lund, tidligere ansat ved DSB, Flemming Müller, DSB-ansat, Jimmi Pedersen, færgemand Claus Larsen, afdelingschef Lars Gade, Peder Andersen, indehaver af FynboTV.dk foruden Jens Hald og Palle Reimer. – Derudover er der en del der er skrevet op til at få nyhedsbrev fra Færgen Broens Venner.

For dig der ikke var der, kan du nu give din støtte ved at komme på email listen – Send Navn og email til broensvenner@pancony.dk – Denne email er oprettet af vort webbureau Pancony.dk til dette formål.