Færgen Broen holder åben færge

Færgen Broens venner og interesserede har nu holdt åben færge på Færgen Broen lørdag den 24 marts kl 10 – 14. Der var mødt ganske mange personer op til dette færgemøde som var en succes.

Herunder kan du tilmelde dig vores Færgen Broen’s email liste så du bliver holdt opdateret.

 

Giv din støtte ved at komme på email listen – Send Navn og email til broensvenner@pancony.dk – Denne email er oprettet af vort webbureau Pancony.dk til dette formål.

På mødet vil man forsøge at skyde gang i færgeprojektet igen med seriøse interessenter der virkelig ønsker at Færgen Broen bliver i Nyborg og der bliver etableret et seriøst projekt der kan overleve.

 

Færgeprojektet med Kulturfærgen Broen blev som bekendt profileret højt og flot ud af Østfyns Museer. Lige indtil den forhenværende borgmester i Nyborg, Jørn Terndrup foretog en ukontrolleret afstemning til det borgermøde om færgen, hvor Jørn Terndrup havde samlet alle de af sine venner der var imod placeringen af færgen i Nyborg havn.

Dette resulterede i at store dele af byrådsgruppen fik kolde fødder og straks standsede projektet. Det skal også bemærkes at samme Jørn Terndrup også har interesser tilfælles med de som har lejligheder på Nyborg Vesterhavn der vil få udsigt til færgen. En udsigt de øjensynligt ikke bryder sig om.
Derfor har Færgen Broens Venner indkaldt til møde. Hvis det viser sig, at der er tilslutning til færgen, vil der blive forsøgt valgt en gruppe, som vil bruge tiden på at arbejde for, at færgen bliver i Nyborg. Først derefter vil man forsøge at finde en bedre placering af færgen Broen, som alle kan tilslutte sig. Man håber at rigtig mange vil møde op og give deres mening til kende.

Kan du ikke selv komme så giv din støtte ved at komme på email listen – Send Navn og email til broensvenner@pancony.dk – Denne email er oprettet af vort webbureau Pancony.dk til dette formål.