Færgen Broen Borgermøde

Færgen Broens Venner indkalder til møde på Anders Draghes Gård Kongegade 24 i  Nyborg 27/9 kl 17-19 .

Kan man ikke selv komme så giv din støtte ved at komme på email listen – Send Navn og email til broensvenner@pancony.dk – Denne email er oprettet af vort webbureau Pancony.dk til dette formål.

På mødet vil man forsøge at skyde gang i færgeprojektet igen. Færgeprojektet med Kulturfærgen Broen blev som bekendt profileret højt og flot ud af Østfyns Museer. Lige indtil den forhenværende borgmester i Nyborg, Jørn Terndrup foretog en ukontrolleret afstemning til det borgermøde om færgen, hvor Jørn Terndrup havde samlet alle de af sine venner der var imod placeringen af færgen i Nyborg havn.

Dette resulterede i at store dele af byrådsgruppen fik kolde fødder og straks standsede projektet. Det skal også bemærkes at samme Jørn Terndrup også er ejer af lejligheder på Nyborg Vesterhavn der vil få udsigt til færgen. En udsigt de øjensynligt ikke bryder sig om.
Derfor har Færgen Broens Venner indkaldt til møde onsdag den 27 september klokken 17 – 19. Hvis det viser sig, at der er tilslutning til færgen, vil der blive forsøgt valgt en gruppe på 12 personer, som vil bruge tiden på at arbejde for, at færgen bliver i Nyborg. Først derefter vil man forsøge at finde en bedre placering af færgen Broen, som alle kan tilslutte sig. Man håber at rigtig mange vil møde op og give deres mening til kende.

Kan du ikke selv komme så giv din støtte ved at komme på email listen  – Send Navn og email til broensvenner@pancony.dk – Denne email er oprettet af vort webbureau Pancony.dk til dette formål.