Dansk Kokkelandshold møder Sverige

Dansk Catering kokkelandshold afholder i et tæt samarbejde med Jøni Foodline A/S landskamp mod Det Svenske Catering kokkelandshold.
Vi kiggede indenfor og fik en snak med Sten Slot og Tonny Meyer der stod for dette event med det danske Catering Kokkelandshold.
der alle er kokke der leverer excelent mad i de danske storkøkkener.
Se her noget at det ypperste indenfor kokkekunst med mad til mange mennesker. Dette er en helt speciel kunst indenfor såkaldt Community Catering.

 

Catering Kokkelandshol landskamp video

Se video fra Catering Kokkelandshol

 

Det Danske Cateringlandshold møder for første gang nogensinde deres svenske kollegaer i en dansk/svensk landskamp den 14. maj 2018. Det danske cateringlandshold er en del af Det Danske Kokkelandshold og blev etableret tilbage i januar 2014. Holdet har deltaget i adskillige konkurrencer og turneringer igennem årene, og har opnået en lang række imponerende resultater. Et af højdepunkterne for holdet var til OL i Erfurt i 2016, hvor holdet fik en flot guldmedalje i disciplinen mad til 150 personer på tid, og samlet set sikrede holdet en bronzemedalje til Danmark. Landskampen mellem de danske og svenske cateringkokke fandt sted på Cookery der ligger hos Jøni i Odense, som også er cateringlandsholdets daglige træningslokaler.

 
Når de danske og svenske cateringlandshold møder hinanden, er spændingen og forventningerne til de to hold ekstra høj. Ud af de cirka 15 cateringlandshold, som findes på verdensplan, ligger de to hold i absolut topklasse. Begge hold har vundet adskillige medaljer af alle slags, og som altid er spændingen helt særlig, når Danmark møder Sverige.