Art Week i DOK 5000 i Odense

Art Week i Odense har nu fasttømret deres position som en af de førende kunstevents som man hvert år satser på i den danske kunstverden. Kunstnerparret Michael og Bente Grønlund afholder igen i år deres årlige Art Week. Art Week trækker kunstnere til fra hele Danmark og man finder også plads til nogle kendte navne fra udlandet.
Ugen er blevet en kæmpe succes blandt kunstnere og besøgende, men antallet af besøgende i Kerteminde har været noget svingende. Så for at stabilisere og øge besøgstallet, har kunstnerparret valgt at opsige samarbejdet med Anexet og i stedet stedet flytte Art Week til Odense Havn i 2018.

Art Week finder sted i DOK5000 i Odense, som er er en stor rå, men meget smukt renoveret lagerhal, med en meget spændende byggestil, der passer præcis til Art Week.
Art Week har gennem årene placeret sig på danmarkskortet som en årligt tilbagevendende begivenhed, som både besøgende og kunstnere hvert år ser frem til med spænding og forventning.

Art Week ses af mange kunstnere som en kunstnerisk sommerlejr, hvor de får mulighed for at udstille og sælge deres værker, arbejde på nye værker, netværke og samarbejde med kolleger og holde ferie på samme tid. En unik mulighed som mange kunstnere sætter stor pris på, idet deres dagligdag normalt består af mange ensomme timer i deres atelier.

Siden 2011 har godt 280 forskellige kunstnere fra over 25 forskellige nationer, deltaget i Art Week og hvert år bliver flere tilføjet til den lange venteliste.

Art Week finder sted fra 28. Juli til 4. August 2018

FynboTV sender en serie udsendelser hver onsdag kl 22 i TemaFyn fra kunstnerne på Art Week.

Se udsendelser fra Art Week her.

Art Week åbning:
 

 
Vi ser her åbning af Art Week hvor Bente og Michael Grønlund laver officiel åbning, og Kulturredaktør på TV2Fyn Martin Mulvad holder åbningstalen.