Als-Fyn Broen stormer fremad

Foreningen Als-Fyn Broen har nu skabt et momentum der er større end nogensinde. Als-Fyn Bro foreningen har nu fået kommunerne Faaborg-Midtfyn og Sønderborg kommune til at arbejde sammen mod det fælles mål det er at skabe en fast forbindelse mellem Als og Fyn.

Foreningen Als-Fyn Broen har ved hjælp af en masse frivillige ambassadører og ihærdige ildsjæle fra både Sydfyn og Sønderjylland nu endelig fået skabt et kraftigt momentum der nu driver udviklingen fremad. Målet er at man gennem hårdt arbejde har gødet jorden for at få kommunerne til at arbejde målrettet på at skabe en fast forbindelse mellem Als og Fyn. Det er nu lykkedes.

Man kan dog endnu ikke sætte dato på hvornår byggeriet af Als-Fyn Broen starter, men at det vil komme til at ske er nu snart indenfor rækkevidde.

Stifter af foreningen Als-Fyn Broen Mogens K Nielsen har siden 2011 arbejdet ihærdigt på at sikre den folkelige opbakning til Als-Fyn Broen. Det er nu lykkedes i så høj grad at foreningen nu tæller op mod 1500 medlemmer. Der er derfor oprettet et formaliseret og professionelt samarbejde mellem kommunerne Faaborg-Midtfyn og Sønderborg og der er dannet en styregruppe og en komité bestående af både erhvervsfolk og politikere, der fælles arbejder hårdt på at gøre drømmen om Als-Fyn Broen til virkelighed.

Stifter Mogens K Nielsen og Foreningen Als-Fyn Broen har endelig opnået et af de første mål med at få kickstartet en positiv udvikling af planerne omkring en Als-Fyn Bro mellem Sydfyn og Sønderjylland.

Tanken er at Als-Fyn Broen vil kunne skabe en større dynamik, både på Sydfyn og på Als, og det skulle gerne resultere i mange flere arbejdspladser og en større bevægelighed og dynamik i området.

 

 

 

.