Als-Fyn Broen er broen til Europa

Als-Fyn Broens mange ambassadører og ihærdige ildsjæle fra både Sydfyn og Sønderjylland har nu i flere år arbejdet hårdt på at skabe en fast forbindelse mellem Als og Fyn.

Foreningen Als-Fyn Broen med stifter Mogens K Nielsen i spidsen har siden 2011 arbejdet på at sikre den folkelige opbakning til Als-Fyn Broen. Det er nu lykkedes i så høj grad at foreningen nu tæller op mod 1400 medlemmer. Derfor er arbejdet nu også støttet op af Faaborg-Midtfyn og Sønderborg kommune, der efterhånden har set de store perspektiver i at binde de 2 landsdele sammen.

Der er derfor oprettet et formaliseret og professionelt samarbejde mellem kommunerne og der er dannet en styregruppe og en komité bestående af både erhvervsfolk og politikere, der fælles arbejder hårdt på at gøre drømmen om Broen til Europa til virkelighed.

Endelig ser det ud til at Mogens K Nielsen og Foreningen Als-Fyn Broen har fået sat god gang i det store projekt med at få skabt en fast forbindelse mellem Als og Fyn, og dermed kickstartet en positiv udvikling af Sydfyn og Sønderjylland.